VALENCIA LOUNGE HOSTEL

Het Valencia Lounge Hostel is gevestigd in een typisch Valenciaans huis uit de 20ste eeuw. Het heeft oude vintage cementtegels en plafonds versierd met gipsen elementen.

Masquespacio was verantwoordelijk voor de inrichting van het hostel. Hun taak was het om de authentieke elementen te behouden, maar om tevens een eigentijds hostel te maken met een gevoel van huiselijkheid en eigenheid.

Iedere kamer, er zijn 11 kamers in het hostel, is ontworpen met een ander uiterlijk. Zo kunnen we de ruimte herkennen voor de fans van surfen, muziek of de echte etnische trend. Een ander opvallend element in het interieur is het gebruik van grafische patronen en het kleurgebruik door het hele project. Dit is dan ook wel het handelsmerk van Masquespacio. Dit bureau heeft ook  alle lampen, tafels en decoratieve elementen exclusief ontworpen, met uitzondering van de stoelen en fauteuils.

Je wordt vrolijk van alle frisse kleuren en de verschillende vormen en patronen. Een verblijf in Valencia kan niet meer stuk met zo’n accommodatie.

-- Lees meer --

meer projecten van Masquespacio: SoleraToadstool, RUBIO